Condicions d'ús. Política de privacitat

EASSE és una associació conscienciada amb la legalitat i la privacitat, mantenint una actitud informativa i transparent respecte a l’ús de la pàgina web, així com en relació al tractament de les vostres dades personals. A continuació, us informem sobre les condicions d’ús del present domini web, així com el tractament i protecció de les vostres dades personals:

USUARIS
L’accés i/o ús d’aquest portal titularitat d’EASSE us atribueix la condició d’USUARI acceptant per això les Condicions Generals d’Ús aquí reflectides al mateix moment en què l’USUARI accedeixi a la web. En conseqüència, l’USUARI ha de llegir atentament les ‘Condicions d’Ús Web / Política de Privacitat’ en cadascuna de les ocasions en què es proposi utilitzar el web, ja que poden dur-se a terme modificacions.

Els usuaris que accedeixin al web d’EASSE ho faran conforme a la Llei, i s’obliguen a tot moment a no accedir a la web o als continguts de forma contrària a l’establerta i/o amb finalitats il·lícites, lesius de drets i llibertats de tercers, o que puguin danyar, deteriorar, saturar o ralentir el web, en perjudici d’EASSE o de tercers usuaris.

Tant l’accés als websites com l’ús que pugui realitzar-se de la informació i continguts inclosos en els mateixos, serà d’exclusiva responsabilitat de qui ho realitzi. Per tant, l’ús que pugui fer-se de la informació, imatges, continguts i/o productes ressenyats i accessibles, estarà supeditada a la legalitat, sigui nacional o internacional, aplicable, així com als principis de bona fe i ús lícit per part de l’USUARI, els qui seran veritables responsables d’aquest accés i correcte ús. L’USUARI estarà obligat a fer un ús raonable dels serveis o continguts, sota el principi de bona fe i amb respecte a la legalitat vigent, a la moral, a l’ordre públic, als bons costums, als drets de tercers o d’EASSE, tot això segons les possibilitats i finalitats pels quals estan concebuts. EASSE no assumeix responsabilitats, ja siguin directes o indirectes, per dany emergent o lucre cessant, derivades del mal ús dels serveis o continguts realitzat per l’USUARI o tercers.

EASSE, en aquest sentit, podrà establir, si ho considera oportú, sense perjudici de l’única i exclusiva responsabilitat dels USUARIS, els filtres necessaris a fi d’evitar que a través de les seves pàgines web puguin abocar-se a la xarxa continguts o opinions, considerats com a racistes, xenòfobs, discriminatoris, pornogràfics, difamatoris o que, de qualsevol manera, fomentin la violència o la disseminació de continguts clarament il·lícits o nocius.

INFORMACIÓ SOBRE ÚS D’HIPERENLLAÇOS

Aquelles persones que es vulguin establir hiperenllaços entre la seva pàgina web i el nostre web han de tenir en compte els següents aspectes:

 • No caldrà autorització prèvia quan l’hiperenllaç permeti només l’accés a la pàgina d’inici, però no podrà reproduir-la. Caldrà autorització expressa i inequívoca per escrit per part d’EASSE.
 • No es crearan “marcs” ( frames) sobre el web d’EASSE.
 • No es faran manifestacions i indicacions falses, inexactes o que ofenguin a EASSE, els seus directius, els seus empleats o col·laboradors, o de les persones que es relacionen a la pàgina web per qualsevol motiu.
 • La pàgina web que inclogui l’enllaç només podrà contenir el que sigui necessari per identificar el destí de l’hipernenllaç i no contindrà informacions o dades contràries a la moral i als bons hàbits generalment acceptats i a l’ordre públic.

RESPONSABILITAT DELS CONTINGUTS I MODIFICACIONS
EASSE no es fa responsable del contingut dels serveis, productes d’aquells webs no propis als que es pugui accedir des del web d’EASSE mitjançant enllaços.

Igualment, EASSE es reserva el dret a realitzar canvis al lloc web, sempre i quan no afectin dades personals dels usuaris, sense avís previ, a l’objecte de mantenir actualitzada la informació, afegint, modificant, corregint o eliminant els continguts publicats o el disseny del lloc web.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL
El lloc web i els seus continguts, incloent els dissenys, textos, gràfics, logotips, icones, noms comercials, dibuixos o qualsevol altre símbol estan subjectes a drets de propietat intel·lectual i industrial d’EASSE de tercers que han autoritzat la seva inclusió al lloc web.

L’usuari només pot utilitzar el lloc web i els seus continguts per al seu ús personal i privat. Qualsevol altre ús queda prohibit i requerirà que l’usuari obtingui prèviament l’autorització expressa i escrita d’EASSE.

Política de privacitat

 1. RESPONSABLE DE LES VOSTRES DADES

Identitat: European Association Single-Sex Education
Adreça postal: Lynton House, 7-12 Tavistock Square.
Telèfon: 935 80 23 32
Correu electrònic: [email protected]

 1. FINALITAT, CATEGORIA DE LES DADES I LEGITIMACIÓ DEL TRACTAMENT

A EASSE segons la forma en la que l’usuari ha proporcionat les dades personals, les tractem en diferents categories i la finalitat del tractament varia en funció del mitjà pel qual ens les hagueu proporcionat.

Per ampliar informació/com afiliar-se/contacte/subscripció al newsletter:

Finalitat: Gestió de les dades facilitades per concretar una entrevista en un dels centres d’EASSE o bé sol·licitar informació.

Categoria de les dades:

 • Nom i cognoms del sol·licitant/alumne.
 • Telèfon
 • Correu electrònic
 • Data de naixement de l’alumne.
 • Curs que cursa l’alumne.

Legitimació: La base legal d’aquest tractament és la sol·licitud d’entrevista, així com el consentiment exprés de l’usuari al complimentar el formulari, acceptar la Política de Privacitat, essent el tractament de les dades necessari per a la realització de l’entrevista i/o la facilitació de la informació.

 1. TERMINI DE CONSERVACIÓ DE LES DADES

Les dades de l’usuari facilitades als nostres formularis es conservaran:

 • Per a l’enviament d’informació sobre EASSE i els seus centres, i per a la subscripció a les newsletters: les dades es conservaran fins que revoqueu el consentiment exerciteu el dret de supressió.
 • A la resta de tractaments les dades es conservaran durant el temps necessari per complir les obligacions legals.
 1. A QUINS DESTINATARIS ES COMUNICARAN LES VOSTRES DADES

Les vostres dades es podran comunicar a la resta d’empreses que formen part d’EASSE així com la resta de centres identificats al web.

 

 1. QUINS SÓN ELS VOSTRES DRETS

En qualsevol moment podeu revocar el consentiment, exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i/o portabilitat de les dades mitjançant un escrit adreçat a Carretera de Sabadell a Bellaterra, Km. 4,6, 08193, Barcelona o al correu electrònic [email protected]

Finalment, us informem que podeu adreçar-vos a l’autoritat competent per a qualsevol reclamació derivada del tractament de les vostres dades personals.